Jymypaljastus: livekuvittajalla on suhde Poriin! #SuomiAreena

Jos pitäisi valita pari kaupunkia Suomesta, joissa “pöhisee” lupaavasti, niin vähän itsenikin yllättäen voisin valita Porin listalleni. Parin viime vuoden aikana olen tehnyt yhteistyötä Porin seudun elinkeinoyhtiö Prizztechin kanssa ja päätynyt piirtelemään mm. Porin kaupungin elinvoimaohjelmaan kuvitusta. <sarkasmi> Sekin jo kertoo pöhinästä, että ovat päätyneet pestaamaan kaltaiseni pöhinäpiirtelijän. </sarkasmi>

Photo 13.1.2016 14.14.58-2

Ja nyt tulee paljastus: minulla on vähän niin kuin suhde Poriin. Tai siihen seutukuntaan. Olen sattuneesta syystä viimeisten melkein 20 vuoden aikana olen päässyt kokemaan ja tuntemaan Poria. Jäätävää.

Vaikka yritän pitää tänä kesänä muutaman viikon lomaakin, niin Pori Jazzin ja SuomiAreenan aikaan piipahdan Porissa työasioissa. Livekuvitan pestattuna piirtelijänä ainakin yhden paneelikeskustelun SuomiAreenan tapahtumien hurvelluksessa (pe 15.7. klo 11.45-13).

SuomiAreenan ohjelma vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten saatan samalla rykäisyllä käydä kuuntelemassa joitain muitakin keskusteluita – ihan vain huvin vuoksi. Vaan osaankohan valita kaikkien noiden tilaisuuksien joukosta jotain sykähdyttävää? Jeesaa vähän: perustele kommenttien välityksellä, mitä SuomiAreenan keskustelua livekuvittajan (eli minun) pitäisi mennä kuuntelemaan (ja livekuvittamaan, koska en enää nykyään osaa kuunnella piirtämättä)? Nähärähänkö Poris?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s