Mediahuumaa, osa 36 eli Jylkkärin juttu Ihmiset-osiossa

Maaliskuun Jylkkärissä eli Jyväskylän ylioppilaslehdessä oli Eva Kottosen kirjoittama juttu tekemisistäni. Suurin piirtein noinhan tämä urani urkeneminen on mennyt. Ihan naistenlehtikamaa siis: “Elämäni muuttui!” “Näin lähdin omalle polulleni!” “Alanvaihto virkisti!”

Mutta koska olen tarkka akka, niin korjattakoon nyt kuitenkin muutama kohta, joihin kiinnitin huomioni:

1) Kuvitin JAMKin avajaisissa vuonna silloin-kun-olin-nuori-ja-kiinteä ihan vain päivätyöni puitteissa. Se keikka ei siis tullut sosiaalisen median kautta. Myöhemmin toki sitä kautta on tullut paaa-aaljon keikkoja. Ja toki JAMKinkin kautta 🙂

2) Teknisesti ottaen en enää istu Nordic Business Forumin eturivissä: toissa vuonna piirtelin kotoa käsin striimiä seuraten (äitiysloma!) ja viime vuonna paikkani oli tekniikkatilan verhon suojissa – toki heti lavan vieressä. Saapas katsoa, mitä ensi syksyksi keksitään.

3) Lapsille pitää hokea, että “meirän, ei meijän”. (Muoto “meidän” on siis ihan ok. Vaikka en mä nyt tietenkään semmoisia hoe. Kunhan nyt pirän pohojalaasuuren lippua ylähällä.)

Mutta juttua siis Jylkkärissä ja Jylkkäri osoitteessa www.jylkkari.fi – sinne siis! (Niin ja kiitokset Evalle!)

image

I was interviewed by the local student magazine Jylkkäri here in Jyväskylä. They have a series of articles where they interview interesting people with connection to Jyväskylä University. Apparently, I’m one of those people 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s